Warsztaty

Zostań mistrzem sushi

Zostań mistrzem sushi

Kochasz jeść sushi, ale zawsze chciałeś spróbować sam je zrobić? To nic trudnego! Podczas warsztatów sushi w naszej restauracji poznasz tajniki przygotowania najsłynniejszej japońskiej potrawy i przećwiczysz skręcanie sushi pod okiem profesjonalnego sushi mastera.

A to nie wszystko! Składniki, z których powstają nasze maki są tak pyszne, że nie sposób im się oprzeć. Dlatego przed zwinięciem sushi możesz spróbować świeżych warzy, ryb i owoców morza.

Nasze warsztaty odbywają się zawsze przed otwarciem restauracji. Jeśli chcesz, możesz zarezerwować nasz lokal tylko dla siebie i zaprosić znajomych na warsztaty połączone np. z urodzinami. Taka pyszna niespodzianka na pewno ucieszy zarówno solenizanta, jak i jego przyjaciół. Przyjęcie w japońskim stylu i w unikalnym wnętrzu naszej restauracji z pewnością będzie niezapomniane!

Co cię czeka na warsztatach sushi?

W trakcie naszych warsztatów dowiesz się, jak prawidłowo ugotować ryż do sushi, poznasz przepisy na pyszne maki i spróbujesz doskonałych składników japońskiej kuchni. Samodzielnie skręcisz minimum 18 kawałków sushi (hosomaki, nakamaki, futomaki, california), a na rozgrzewkę wypijesz aromatyczną herbatę. Wszystko to w pięknie urządzonej restauracji w Warszawie!

Zainteresowany?

Zadzwoń do nas i dowiedz się więcej!